Kong Stuff-A-žoga

  • Kong Stuff-A-žoga
  • Kong Stuff-A-žoga
  • Kong Stuff-A-žoga

Igrača za pse, z režami za skrivanje priboljškov, trenira spretnost & um, neguje zobe & krepi žvečilne mišice, se nepredvidljivo kotali, zelo robustna naprej...

(0)
Slike izdelkov od strank
več
1112 zooTočk

Opis izdelka

Psom dandanes za hrano ni treba več "delati". Lov je danes za številne naše pse samo še igra, ki jih postavlja pred kondicijske in umske izzive.

Trganje mesa s kosti uplenjenih živali ni bilo dobro samo proti lakoti, temveč je krepilo tudi žvekalne mišice in ohranjalo zobe čiste.
S Kong Stuff-A-žogo lahko vašemu psu nudite ta učinek. S tem boste preprečili, da bi se pes dolgočasil in obenem preprečili tudi negativno vedenje.

Zaradi oblike Konga se ta nepredivdljivo kotali in poskakuje. To pri mnogih psih vzbudi lovski nagon. Psi se za žogo poženejo, jo lovijo in ulovijo ter grizejo.

Odprtino v Kongu je poleg tega mogoče napolniti, nabolje s priboljški ali pa tudi z običajno hrano. Potem bo "delo" psa nagrajeno in bo prineslo dvakrat toliko zabave.

Velikosti:

Large: za pse 15 - 30 kg
Premer: pribl. 9 cm

Opozorilo:
Nobena igrača ni neuničljiva. Kot pri vsakem drugem izdelku morate tudi pri zaposlitvi s to igračo vašo žival nadzorovati. Prosimo, da redno pregledujete izdelek glede na poškodbe in igračo zamenjate, če je ta defektna ali so se njeni deli izgubili, saj sicer ni mogoče izključiti poškodbe živali.