Karlie Doggy Brain Train 2v1 pasja igrača

  • Karlie Doggy Brain Train 2v1 pasja igrača
  • Karlie Doggy Brain Train 2v1 pasja igrača
  • Karlie Doggy Brain Train 2v1 pasja igrača

Inteligentna igrača za pse, tudi za začetnike, za motivacijo & razmišljanje, „igra s klobučki“ & „igra z drsniki“ v enem, skupna igra med človekom & psom, preprečuje dolgčas, iz lesa naprej...

(0)
1007 zooTočk

Opis izdelka

Izzovite svojega psa! S pasjo igračo Doggy Brain Train 2v1 animirate vašega štirinožnega prijatelja, da napne možgane in uporabi svoje mentalne sposobnosti, da si pridobi priboljške. Na igriv način podpira sposobnost razmišljanja in učinkovito preprečuje dolgčas.

S to odlično pasjo igračo iz mehkega lesa pridobite hkrati dve miselni igri v enem. Pri “igri s klobučki“ se priboljšek skrije pod enega od klobučkov in vaš pes ga mora znova najti. „Igra z drsniki“ na drugi strani deluje s premikanjem predalov. Vaš pes jih mora potiskati sem in tja in tako odpreti okrogle lesene pokrove na luknjah in na tak način priti do priboljškov.

Za uporabo Doggy Brain Train 2v1 ne potrebuje vaš štirinožec nobenih predhodnih znanj. Vsak pes lahko sodeluje in tako na igriv način zvišuje svoje sposobnosti razmišljanja. Vaš ljubljenček bo visoko motiviran in bo navdušeno sodeloval!

Pojasnila glede navedb velikosti:

  • Ø 25 cm: primerno za male in srednje velike pasme psov; poglobitve: G 1,4 x Ø 3,5 cm

 

Priporočamo sledeče, odlično poglobitvam ustrezne prigrizke za trening:

Opozorilo: kot pri vsakem drugem izdelku, prosimo, nadzorujte vašo žival pri igri s to igračo. Izdelek redno pregledujte za škode in ga v primeru poškodb ali manjkajočih delov zamenjajte, da preprečite morebitno poškodovanje vaše živali.