Cosma Snackies XXL - piščanec 30 g

  • Cosma Snackies XXL - piščanec 30 g
  • Cosma Snackies XXL - piščanec 30 g
  • Cosma Snackies XXL - piščanec 30 g

Odlično tudi za večje mačke: Cosma Snackies XXL - ekstra veliki, naravni premium prigrizki, iz 100 % čistega piščančjega mesa, prizanesljivo sušeni z zamrzovanjem. Naraven, čisti okus! naprej...

(0)
273 zooTočk

Opis izdelka

Cosma Snackies XXL so naraven mačji prigrizek iz čistega piščančjega mesa. Koščki Cosma Snackies  XXL so proizvedeni v zapletenem postopku še posebej prizanesljivega sušenja za zamrzovanjem. Pri tem je mesu ali ribi ob majhnem učinkovanju toplote odvzeta vlaga. S tem ostajajo ohranjene vse pomembne hranilne snovi ter poln in naraven okus za vašo žametno šapico. S tem ostajajo ohranjene vse pomembne hranilne snovi ter poln in naraven okus za vašo žametno šapico.

Cosma Snackies XXL ne vsebujejo umetnih dodatkov ter barvil, vabilnih snovi in konzervansov. Cosma prigrizki XXL, sušeni z zamrzovanjem iz čistega mesa ali ribe, so še posebej priljubljeni pri veterinarjih in vzrediteljih mačk, saj nudijo žametnim šapicam naraven užitek ter jih zaradi naravnega okusa odlikuje še posebej visoka sprejemljivost.

Ekstra veliki koščki nudijo posebej dolg užitek in so idealni tudi za vse večje pasme mačk.

Cosma Snackies XXL je mogoče dobiti na naslednjih okusnih sortah:

 

  • Piščanec 30 g: slastni koščki mesa za vse ljubitelje perutnine med mačkami
Zelo kakovostni Cosma Snackies XXL so ponujeni v tubi, ki jo je mogoče ponovno zapreti, s čimer ostanejo naravno svež okus piščanca, tunine ali bele ribe dolgo ohranjeni. Prigrizke lahko mački ponudite večkrat dnevno med obroki, ali pa jih posujete čez običajno hrano za izboljšanje njenega okusa. Vaša mačka bo ta čisti okus oboževala!

 

Cosma Snackies XXL mačji prigrizek - čisti, naraven okus za vse žametne šapice!

 

Sestavine

Sestava
Piščanec: 100 % piščančje prsi

Analitske sestavine

beljakovina 87.3 %
maščoba 4.1 %
vlakno 2.3 %
pepel 5.2 %
vlažnost 1.3 %

Priporočilo za hranjenje

Priporočilo za hranjenje:
Cosma Snackies XXL ponudite kot prigrizek ali nagrado za vmes in upoštevajte količino pri dnevni količini hrane. Na voljo naj bo vedno sveža pitna voda.